Обособиха COVID зона в Комплексния онкологичен център  в (КОЦ -

...
Обособиха COVID зона в Комплексния онкологичен център  в (КОЦ -
Коментари Харесай

Обособиха COVID зона за пациенти на Онкоцентъра в Пловдив

Обособиха Коронавирус зона в Комплексния онкологичен център  в (КОЦ - Пловдив). 10 кревати са отделени единствено за пациенти на Онкоцентъра Ковид зоната в КОЦ – Пловдив с 10 кревати, единствено за пациенти на Онкоцентъра, оповестяват от там.
Зоната е основана в осъществяване на заповедта на здравния минситър и РЗИ- Пловдив - за отделяне на Коронавирус зони във всяка амбулатория.
 Нов скандал към онкодиспансера в Пловдив Нов скандал към онкодиспансера в Пловдив
Върховната касационна прокуратура (ВКП) е образува досъдебно произвеждане за подписване на неизгодна договорка от комплексния онкологичен ц...
Секторът ще бъде единствено за пациенти, които в хода на пролежаване и лекуване имат подозрение или потвърдена зараза с бърз антигенен тест, изясни краткотрайният шеф на най-големия в Южна България Онкоцентър доцент Пламен Фотев.
Секторът ще бъде ситуиран във Втора база на лечебното заведение. Разполага със стаи-изолатори, които имат независими санитарни възли, независим вход и обособен излаз.
Към всяко легло има и нужната кислородна апаратура.
Онкоспециалистите могат да употребяват консултанти – инфекционист и епидемиолог, с които има контракт, акцентира доцент Фотев.
 Полицаи против опашките пред магазините в Пловдив (ВИДЕО) Полицаи против опашките пред магазините в Пловдив (ВИДЕО)
Полицаи ще пазят жителите от скупчване пред огромните хранителни вериги. До мярката се стигна откакто във  Фейсбук групите от...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР